...

Jubileumi karácsonyi csokigyűjtés a kórházban fekvő gyerekeknek

Nagykanizsa Megyei Jogú Város Önkormányzata

2022. 10. 24.


A törődés érkezhet csokipapírba csomagolva is!

A törődés érkezhet csokipapírba csomagolva is! A Karitáció Alapítvány bohócdoktorai immár 10. alkalommal, az idén is szeretnék megszépíteni az ünnepet a kórházakban ápolt gyerekek számára az Önök segítségével.


Az előző évben kicsik és nagyok - családok, iskolák, cégek, szervezetek együttesen, ismét mintegy 20.000 csokoládét gyűjtöttek össze és tették sikeressé a Karitáció Alapítvány Bohócdoktorainak jótékonysági csokigyűjtését.


Még karácsony előtt a csokoládégyűjtő programsorozatnak köszönhetően több ezer, kórházban gyógyuló gyermek és rászoruló család számára kézbesítettek a bohócdoktorok csokoládécsomagot és tették ezzel örömtelibbé az ünnepeket.


2022-ben újra egy–egy tábla csokival lehet támogatni a Karitáció Alapítvány bohócdoktorainak gyógyítást segítő tevékenységét, hiszen az alapítvány célja változatlan. Idén is több ezer kórházban fekvő gyermek karácsonyi ünnepét szeretné felvidítani csokoládé ajándékozásával. Örülünk, ha a csoki mellé küld egy bátorító üzenetet, rajzot, verset melyet mi eljuttatunk a kórházakba, a gyermekek, akik kapják, pedig erőt meríthetnek a sokszor hónapokon át tartó gyógyulási folyamat során, érezve hogy nincsenek egyedül!


Mert tudjuk: Együtt csodákra vagyunk képesek!

 

További hírek...